Από την Τρίτη 2 Ιουνίου θα ξεκινήσει η διεξαγωγή εργαστηριακών ασκήσεων με φυσική παρουσία μόνο για το μάθημα Βιομηχανικοί Αυτοματισμοί Ι (Ε).

Η διεξαγωγή των ασκήσεων θα γίνεται κάθε Τρίτη και Τετάρτη, και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 8 Ιουλίου. Οι φοιτητές θα προσέρχονται στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος για τη συμμετοχή τους στις εργαστηριακές ασκήσεις μία φορά κάθε δύο εβδομάδες, σύμφωνα  με τις ονομαστικές καταστάσεις που έχουν ανακοινωθεί από τους διδάσκοντες στην πλατφόρμα eclass.

 

Όλα τα υπόλοιπα μαθήματα του προγράμματος σπουδών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. θα ολοκληρωθούν μέσω τηλεκπαίδευσης.

 

Από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου επιτρέπεται και η διαμονή στη φοιτητική εστία μόνο των δικαιούχων στέγασης φοιτητών του προγράμματος σπουδών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. που θα παρακολουθήσουν τα προαναφερθέντα εργαστηριακά μαθήματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καλούνται οι φοιτητές να ενημερωθούν σχετικά με τους υγειονομικούς όρους που ισχύουν σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 60720/Ζ1/21-5-2020 (Β’ 1971), η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Συμβουλίου Ένταξης στη διεύθυνση:

https://www.core.uoa.gr/fileadmin/depts/core.uoa.gr/www/uploads/Ypoyrgiki_apofasi_1971.21.5.2020.pdf

 

Επίσης καλούνται οι φοιτητές να διαβάσουν τις οδηγίες της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες για την επαναλειτουργία των φοιτητικών εστιών, οι οποίες είναι επίσης αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Συμβουλίου Ένταξης στη διεύθυνση:

https://www.core.uoa.gr/fileadmin/depts/core.uoa.gr/www/uploads/Odigies_Epitropis_EODY_gia_epanaleitoyrgia_foititikon_estion.pdf