Δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου ακ. έτους 2018-2019 για τους φοιτητές  του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. και τους υπό ένταξη φοιτητές του τμήματος Ηλεκτρολογίας Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας (Λαμία) στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. (Ψαχνά) 

 Ανακοινώνεται ότι οι επί πτυχίω φοιτητές (όσοι βρίσκονται στο 9ο εξάμηνο και μεγαλύτερο, ), έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν τα Θεωρητικά μαθήματα των εαρινών εξαμήνων, προκειμένου να εξεταστούν σ’ αυτά κατά την εξεταστική περίοδο του Ιανουαρίου 2019.

Δικαίωμα εξέτασης στα μαθήματα αυτά έχουν εφόσον τα έχουν δηλώσει έστω μία φορά στο παρελθόν.

Επίσης οι φοιτητές του υπό ένταξη τμήματος Ηλεκτρολογίας στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας  θα πρέπει να δηλώσουν και τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου του ακ. έτους 2018-2019.

 Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εξετάσεις είναι η Δήλωση των μαθημάτων αυτών ηλεκτρονικά, με ημερομηνία έναρξης δηλώσεων την

Δευτέρα 17/12/2018 και καταληκτική ημερομηνία τη Δευτέρα 14/01/2019.

  • Για τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου (εμβόλιμης περιόδου χειμερινού εξαμήνου ακ. έτους 2018-2019)  δεν υπολογίζονται οι Π.Μ.
  • Φοιτητές που δεν θα υποβάλλουν ηλεκτρονική Δήλωση μαθημάτων δεν μπορούν να εξεταστούν.
  • Οι φοιτητές μετά την τελευταία υποβολή της δήλωσής τους, θα πρέπει να εκτυπώσουν και να κρατήσουν αντίγραφο της Αναφοράς Αποστολής Δήλωσης  μαθημάτων.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

Ολόκληρη η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΩΝ ΧΕΙΜ. ΛΑΜΙΑΣ& ΕΜΒΟΛΙΜΗΣ ΧΕΙΜ. 2018-2019